Love.

maddoc says:
Du är min pedofilkärlek.

Update from the Norrland.

Ja hej folk, jag lever fortfarande. Trots stångandes, skäggiga hingstar och håriga katter. Det är kallt ska ni veta,  säkert nordpolskallt mitt på dagen då jag blev väckt idag utav ett par kulna händerLive long and prosper

Kärlek imorgon.

Imorgon bär det av till det Glada Hudik, för att få min dos av kärlek från min karl. Ska bli så otroligt kul för jag har saknat den jäveln.

Även att jag ska ta min tågoskuld, det blir spännande att se hur många gånger jag kommer dö i Gävle där jag ska byta tåg.


Nu ska jag packa det sista och sedan lrypa ner och gosa under täcket.  Peace!


Live Long and prosper!

//Maluun

Mallorca i våras, det var kärlek.

Mallorca i våras, det var kärlek.

Jag har haft långt hårdrockshår, hah.

Goder morgon.

Jag vaknade nyss, sova på kvällen är oerhört skönt. Sen vaknade jag lagom till slutet på grey's anatomy, jag grät nästan. Himla bra program det där.

Ikväll har Anton, Cissi och David varit här och ätit pannkakor och vaxat benen. Det var skoj, men jag var tröttis.

Jag saknar min älskling något så äckligt mycket, men det är bara tio dagar kvar nu. Sen ska jag åka läskigt tåg för första gången i hela mitt liv ändå till läskiga snönorrland och få massa mys! Wee.


Nu ska jag ägna tid åt min älskling och gå ochh kissa, älskar Christofer och alla som är något snela.

Live long and prosper!

Hej hå.

Nu sitter jag i skolan och ska snart hålla tal för folk. Det är bara jag och Louise, och grabbgänget. Vad bra det kommer gå.  Men men, "det är bara att föreställa sig omd nakn.... HJÄLP!".
 

Jag ska prata om Requiem of a dream, och att man inte ska knarka, barn får inte knarka, bara stora vuxna som mig.


Önska mig lycka till!


Live long and prosper!

Randigt täcke.

Jag ligger och sover nu. Det sa jag iaf till min mor när hon skrev på msn nyss att det är bra för små flickor att sova på nätterna.
Jag kollar på Jay Leno nu, för det är faktiskt skoj, sen kommer CSI, det måste jag se. Det var skitspännande CSI nyss, jag kunde inte blinka mellan reklampauserna ungefär.

Hihi, nu är Cissi på superbra konsert, hon ska sova på stationen i Gävle inatt, sen komma hem typ en timme innan skolan, sen blir det skola, halvdag ftw, sen ska hon med mig hem och vi ska vara tjejiga som fan och vaxa benen.


Nu ska jag köra mitt träningspass även fast jag har ont i den nedre magen, fyra kilo ska bort innan lovet!Live long and prosper folks!


Truth

Truth

Jag måste såklart få skryta lite, ibland kan jag allt få till det där med photoshop.

Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!


 


 


 

haha vad fjolligt, det där skrev inte jag!