Potpurri.Wäh. Ni får en återfuktad puss av mig.Nightly.

Nu sitter jag här igen, i min stora säng med ett äpple och en kopp buljong. Det här är nog min favoritstund på dygnet, sista timmen innan man går och lägger sig.

Nu blev jag dock lite kreativ, tjoho, så expecta ett bildkollage incoming.

Sista anders och måns-inlägget för idag.

MEN OMG titta vad jag precis luskade fram:

http://www.expressen.se/noje/tvsajten/1.1456572/anders-mans-gor-vardagsfars-i-tv

Yes, läs, läs och gråt. AV FAKKING GLÄDJE! De är på väg tillbaka!


yayayayayyayayayyayayyayayayyaayyayayayyayayayayyyayayayayayyayayayyayayyayayayyayay det firar vi med ben n jerrys.

Illa.

Man vet att man tittar på för mycekt Anders och Måns när man börjar formulera sig som dem.

Bara något att tänka på. Kanske inte för er, men för mig, eller jag vet inte. Äh, ni är bäst grabbar.

I wanna have your babies.

Idag har varit en sån där alldeles lagom bra dag. Jag har fått saker gjort, fått lagom mycket beröm för att boosta mig själv inför ännu en dag. Konstigt att man ena dagen kan ligga och rida sig i sängen av ångest över saker och ting, och nästa  är allt som bortblåst. Det är dock bra. Tänk om allt låg kvar och grodde...

Nä nu ska jag ta tillfället i akt och plugga lite mer historia och dela med mig utav denna cover, mumma:Ta även ett kik i related videos där,många fina covers som ger en sådär lite gåshud.

Lavjah.

Engelska C.

Gäspeligäsp.

Sitter på engelska c-lektionen nu och har precis läst en artikel om Josef Fritzl som vi ska diskutera, läskig snubbe tycker jag man kan beskriva honom som. Idag känner jag dock inte alls för att sitta och diskutera på engelska eftersom jag inte har pratat engelska sen jag var i Kanada egentligen, vilket var tre månader sen. Det ska nog gå bra ändå för jag är ju kungen på allt som jag nämnde i mitt förra inlägg, så jag rockar det här med.

Inatt kollade jag på/somnade till Girl, Interrupted, best movie evarr, eller nja, men bra är den.

Dennis ringde mig nyss, och eftersom det var helt tyst i klassrummet ryckte i princip alla till vilket ledde till ett härligt litet smågarv från allas sida. Eller det kanske mest var att jag har en Final Fantasyrinsignal som de flesta nördar känner igen.

Ikväll ska jag ta mig en riktig pluggkvällmed bla Historia, engelska och arbetsmiljö och säkerhet. Jag ska fan dropkicka arslet av mitt slutbetyg. Yeah!

Nä nu ni, ska vi försöka dra igång en gruppdiskussion ang äcklet Fritzl. Lavjah.

Should Istay or should I go?Hjälp mig, brownie or blondie?

Watchmen.Grymt snygg film, grymt bra även.

Ville bara dela med mig lite.

Don't eat dirty ice cream baby.

Jesus. Vad jag är dålig på detta så kallade bloggandet. Förlåt, bra på allt menade jag ju såklart.

Nej på riktigt, idag har varit ännu en sån där dag. En sån där förjävlig dag. Måndag.

Jag vill inte behöva söka jobb, jag vet det låter som om jag är superlat, men det är verkligen något av det värsta som finns. Man är så jäkla sårbar och känner sig bara till besvär. Bläbläblä. Jag kanske skulle bli astronaut eller något annat som jobben kommer till dig, istället för du till dem. Kanske.

Sen är att kräkas något av det äckligaste jag vet. Jag tror jag blev förgiftad av lite kiwi idag, för jag har mått kräkis hela kvällen. Dock åt jag ingen kiwi, vad jag vet om.Förresten så tänke jag bara säga att jag är bäst bäst bäst. Faktiskt.