On the more serious note.Alltid när jag hör den här låten av Malcolm McLaren blir jag seriös. Inte deppig eller något sånt, utan jag blir seriös. Jag är för det mesta väldigt pratglad och skrattar åt allt alla säger, inklusive mig själv. Trots det är det något i den här låten som får mig att stanna upp, och bara vara. När jag kollade på Kill Bill vol. 2 första gången i mitt liv, glömde jag av mig helt att jag satt och kollade på en av världens bästa filmer, och bara var.

Har ni någon sån låt som gör detsamma med er? :)

Broadcasting.

Hej hallå, nu är jag hemkommen från Enköping och mitt hjärtegryn. Jag har lyckats få iväg honom till frisören äntligen, så nu får man nog ha ögon i nacken så man får ha honom för sig själv, snygg som han blev. Det är lite komiskt; det första som hände efter att vi kom ut från frisören var att vi gick in på Åhlens och två tjejer viskade "vilken snygg kille! - ja-aa!" Det lever han på fortfarande.

Nu saknar jag honom sjukt mycket och jag längtar så grymt mycket tills nästa gång vi ses. Vilket kanske blir i helgen, då jag flyttar till min gigantastiskamegafantastiska lägenhet. Längtar som skam. På tåget hem idag satt jag och skrev upp planering för hur jag ska packa/städa dag för dag tills på fredag, då vi kanske ska slänga in de första lådorna. Annars blir det hårdplockning på lördag, vilket i och för sig är ganska skönt, jag måste erkänna att jag älskar att flytta. Det känns som en sån nystart så man bara vill ut och springa varje dag, städa hela tiden, tvätta kläder i handfatet så fort de blir dammiga. Åh! Det här blir underbart.

Måste bara för visa er denna underbara låt occh snygga video, jag dundrade bara sån här musik förr i tiden, kom på mig själv att sakna den tidens musik så här får ni den:


Någon som vet vart man kan köpa dermavax? Skulle behövas till våran kommande film, och är det fortfarande ingen som vill bli känd och vara lite statist i vår otroligt underbara film? Skrik på mig. :)


Peace!

Flyttlådor och nudlar.

Nu är det bestämt, jag ska flytta till en enorm lägenhet den första mars. Jag längtar som fan. det är två stycken hopslagna ettor, vilket betyder två toaletter, det är ju för underbart. Den har även ett kök, MED ugn, sådan lyx har jag inte haft hittills.

Så nu kommer jag bo i flyttlådor i en vecka eller två. Ska spara lite på pengarna så man kan köpal ite fina saker, inredningsmässigt.

Tidigare idag har jag och mitt hjärtegryn varit på stan, jag har spenderat mucho moneys. Köpte en jacka, bh, byxor och ansiktsglägg, och lite tyg som ska bli ett linne så småningom. :) Ha det bra alla!


Ps. någon som är intresserad av en statistroll i våran kommande film till JB-galan? Hojta till. Ds.

Djupare än normalt.

Just nu känner jag mig lite djupare än jag normalt brukar vara. Jag kom på mig själv med att sitta och bläddra runt efter lediga jobb, stiftelse och fonder. Allt för att kunna försörja mig. Jag bor i en "egen" lägenhet i södra delen av örebro centrum, lägenheten är en etta på 25 kvadrat, med kokskåp. Nu är det så att min mamma jobbar på USÖ (universitetssjukhuset) och har väldigt långt att pendla, så de dagar hon jobbar kväll och dag dagen efter, får hon sova hos mig. 25 kvadratmeter på två personer kan bli väldigt påfrestande. Därför letar vi nu efter en större lägenhet, som kommer ligga förhoppningsvis på norr, så kanske man kan cykla till skolan när det blir lite varmare. Jag måste även skaffa glasögon snarast möjligt, och det är inte gratis. Det är inte heller gratis med gymkort, mat, kläder, tågresor etc. Därför behöver jag ett jobb. Så snart som möjligt.

Ännu en sak jag behöver pengar till är min och mina föräldrars resa i sommar. Vi ska resa till min bror som bor och jobbar i Vancouver, och vi ska vara där i tre veckor. Det kostar. Mycket.

Någon som vet något ledigt jobb i Örebro? Tipsa gärna.

Skulle även vilja tipsa er om en blogg vi skapat i klassen/umgängeskretsen jag umgås med, vettigt.blogg.se
Check it out!

En bra och händelserik dag. Det gillar vi.

Idag försov jag mig, i vanlig ordning på måndagsmornar. Det hör till. Jag pallrade dock iväg mig till skolan där vi skrev en sömnanalys utifrån våra egna sömnvanor. Det var lite smått ironiskt kan man tycka. Senare fick vi pastasallad i klassrummet och begav oss till Idrottshuset för att spela innebandy i en turnering. Det gick skitbra. Tills vi började spela. Jag kände mig groteskt liten när jag sprang runt och försökte få tag i bollen av folk som alla var runt 175-180cm långa, men jag lyckades inte klämma in ett endaste mål. Fy. Ännu senare var vi iväg på syjuntan, och jag började och fullbordade nästan mitt linne. Det blev inget vidare så jag hoppas på bättre lycka med min huvtröja jag ska göra senare. Nu har jag städat lite här och ska kolla på senaste avsnittet av lost igen. Kanske man förstår något då. Kanske inte, bra är det hursomhelst. Mycket bra. Kanske rentav den bästa serien på tv någonsin.Sist men inte minst, lyssna. Det är så bra, så bra, så bra.

VM i hoppa-bort.Det är så bra, så bra. SÅ BRA!

WAAAAAAH.

Hej hopp, om några ögonblick kommer det senaste avsnittet av Lost ut. Jag dör. Jag har väntat så otroligt mycket. Om man nu kan vänta MYCKET. Jag är nästan nervös. Så mycket ser jag fram mot det.

Förutom Lost så ser jag fram mot att få åka till mitt lilla lilla hjärta imorgon. Han fyller år på söndag, så jag har köpt en liten present åt honom. Har engelska på förmiddagen då jag ska redovisa mitt arbete om Kanada, som min bor som bor i Vancouver har varit så snäll att hjälpa till med lite grann. Sen efter redovisningen ska jag åka hem, hämta väskor och sen ska jag gå till ICA, köpa lite färdproviant och sen gå till statione, köpa biljett och åka. Tuff tuff. Sen blir det puss.

Idag har vi haft studiedag på skolan, så jag har varit med Linn, Gabrielle och Filip på stan och shoppat. Jag gjorde över med mer pengar än någonsin, och hade sån otrolig klädkarma, alla kläder jag provade passade och satt skitsnyggt. Bland annat köpte jag en bolero, en gråsilvrig top, en skitsnygg "tunika" och ett linne från H&M's fashion against aids-kollektion. Jag har bidragit med något idag, och det mår jag gott för. Det har jag dessutom rätt till.
image22

Det kostade 129 kronor som ni ser, och 25% av det går till aidsforskningen. jag tycker om såna här saker, att hjälpa så gott man kan. Jag har tillexempel velat bli blodgivare sen jag var cirka sju år gammal, och ska gå och anmäla mig till det någon dag nästa vecka. Jag köpte även ett rosa band, men tog av mig det när alla köpte det som en accessoar. Så ska det inte vara.

Nu ska jag kolla om Lost släppts. Ta hand om er.