Fökk?

Jag har gått ner 2kg sen i fredags. Hur sjutton har detta gått till? Inte för jag klagar, det är supernice, woho, men huh? jag har inte ens gått ut och gått, eller jo men inte så jättemycket. Skumtskumtskumt.

Ännu skummare är att jag nyss hittade en pormask på mitt ögonlock. Nej inte en talgkörtel, en pormask. En svart prick. Jag klämde på den och det kom ut snusk. DET GJORDE SÅ JÄVLA ONT! Satan.


Köpte nyss detta i en liten... två månader innan födelsedagen-present (på dagen prick btw) till mig själv. Det är ett gelaskin till min iPod, Louise jag lånade eran adress igen haha, så om det dimper ner ett paket till mig på eran dörrmatta, då är det mitt. ^^ Köpte även lite andra grejer, typ en liten miniplånbok och några läppglans, mest för att man måste komma över 150 kr för att få handla där. (www.bluebox.se), men nu vill jag inte se massa folk med gelaskins på sina iPods, iallafall inte just det här. Då blir det näsbenknäckartime.

Jag suger på detta.

Jag uppdaterar som ett mongo. Skärpning.

Nu tänkte jag gå igenom hur min lediga dag sett ut.

Vaknade alldeles för tidigt, somnade om, vaknade aldeles lagom av ett sms om att mtt paket kommit till OKQ8 Baronbacken. WTF vart är det? tänkte jag men hittade dit i regnet. När jag kom hem bad morsan mig att åka och köpa hårfärg åt henne (hon ska minsann ha en dyr speciell sort som bara finns på en speciell salong, yay) innan jag hämtade mormor vid stationen. Omväg 2000 innebär det för mig, men snäll som jag är hoppade jag på bussen till stan som var fylld av folk från Vivalla som var alldeles för många. När jag kom fram efter en 30 min lång resa(!), så köpte jag hårfärgen illa kvickt och sen gick jag och köpte Lich King för att vara lite extra schysst mot morsan, mm hon spelar. Där högg jag åt mig den sista kartongen och köade i en tjugo minuter, allt för kära lilla mamma. Därefter blev det kuta till stationen för att hämta mormor, som var pratglad och söt som alltid och hon gav mig pengar, tack mormor! Därefter hämtade pappa oss på stationen och körde hem mig. Väl hemma höll jag på att svimma och kom på att mat vore ju kanske bra att äta även idag. Men det orkar jag inte, får sova lite istället.

Ikväll var det egentligen tänkt att Olof och Jocke skulle sovit över och glott på film och så, men det blev såklart inte av, så jag tänker fanimig sunka framför idol med min nya fina vattenflaska från Gymgrssiten.com. Den är svart.

Peace out y'all.


Valvaka!

Inatt smäller det! Vem blir världens mäktigaste man (let's face it, det är så) i fyra år framöver? Jag är egentligen inte politisk intresserad över huvud taget när det kommer till tråkiga gamla Sverige vars största bekymmer är huruvida man ska ha trängselskatt i Stockholm eller inte. Det är bra att det inte är något värre, men hallå havregrynsgröt-Sverige?Snark. Däremot när det rör USA som är 2000-talets Sovjet, då blir det lite mer intressant på en gång. Speciellt i år, antingen kan man köra vidare på den gamla stofil-stereotypen som jag sätter mina pengar på att han kommer trilla av pinn inom fyra år, så det är ju egentligen ganska onödigt att ens besvära honom tycker jag. ELLER, så kan man skaffa sig en negerpresident, kommer ni ihåg det gamla kortspelet neger och president? Det får en helt ny innebörd nu. Det vore ju hur som helst USA's första "african-american" president och det är ju på tiden tycker jag. Dessutom är han inte supergammal, verkar ganska schysst och klär sig ganska vettigt.

Tyvärr utspelar ju detta sig som sagt i USA, som jag efter att ha sett Ziegzeit, Fahrenheit 9/11 och Sicko, har väldigt lite förtroende för, nowadays. Därför tror jag det kommer bli väldigt spännande att se att alla röstar på Barack Obama, men helt magiskt får vi den där jävla tråkiga bleka McCain istället. Nu säger jag vi, för det här rör för fan hela världen. Yargh. Jag har hur som helst tänkt göra mig lite blåbärspannkakor och poppa mig en hink med popcorn att njuta av medans jag följer Filip och Fredriks valvaka på femman, så kanske man slipper råka somna, eftersom de är ganska sköna de där två. Nej men somsagt, jag vill inte få my hopes up om att Obama skulle ta hem det här, eftersom George Bush en gång lyckats vinna valet tror jag att jag lägger mina pengar på McCain, även om jag inte vill. Han har kalkonnacke liksom.

Nu får det räcka med höstlov.

Mitt underbart efterlängtade och välbehövda höstlov har jag spenderat i Skövde, i lilla Indien som jag skulle vilja kalla det då Dennis studentkorridor till 98% innebos av indier. Trots currylukten har det varit nice (omg så rasistiskt sagt av mig!) Vi har degat, kollat på alldeles tillräckligt mycket LOST, en hel säsong sammanlagt tror jag, ätit massa onyttigt och jag tror det bästa av det är att jag inte gått upp ett hg trots en fem-sex chipspåsar.

På tåget hem så satt jag mittemot en kille som såg ut som han i Mustasch, Frank? Han hade iaf tatueringar och tweedbyxor, och såna där polisonger som slutar i en rak linje på kinden. Han tyckte om att titta på tjejer, märkte jag, och det är ju bra, då har vi iallafall en straight guy till här i världen, vad nu det skulle vara bra för, men lite äckligt är det med analsex.

Nu jäklar i mig ska jag ta på mig ett par byxor så jag kan gå ut i köket, om man bor på bottenvåningen tycker jag det är en skyldighet att ha kläder på sig. Där ska jag äta mat och sen ska de fan i mig bli Sims 2 för fulla muggar här på Tegnérgatan. Fyfanimig.