-

-"Har du hört?"
-"Vad?"
-"Killen är cp."

Åh Åh Åh Åh

Åh Åh Åh Åh

Totalt död 

Pang 

Killen är helt skev

-"Har du hört?"
-"Vad?"
-"Killen är cp."

Åh Åh Åh Åh

Åh Åh Åh Åh
Värsta störd, han.

Killen är helt skev

All work and no play.

Jag känner mig som väldens workaholic den här veckan. Jag är van att jobba två-tre dagar i veckan men den här veckan är det tvärtom, jag jobbar alla dagar utom två. Jag cyklar till jobbet jag cyklar hem. Jag fixar i lägenheten, och sover. Det är ungefär det som hinns med.
Stenavis på Humle och Dumle som befinner sig på Peace and Love just nu. Även fast Örebro är himla vackert just nu.
Jag har däremot hunnit ha två helt underbara dagar med min Favvo-Fis hittills i veckan, och gud vad bra den bruden är. <3
Jag vet fan inte varför jag skriver ner detta. Bara skit, men men. Skriver gör jag ändå.

Sista.

Det här är sista inlägget jag skriver i den här lägenheten.

Känns rätt tungt att lämna alla minnen bakom sig, men jag flyttar på grund utav just den anledningen; jag behöver skapa mig nya minnen.

Jag har bott här i två och ett halvt år och under den tiden hag jag hunnit med:
- att hosta ett gäng trevliga fester.
-fylla år 2 gånger
- spenderat ett otal nätter i skräddarsits och ritat/målat/kluddat.
- sytt en klädkollektion tillsammans med Lisfis.
- gråtit ut alla mina sorger
-skrattat ut min glädje

Nu flyger jag ut på riktigt, jag studerar, har ett jobb som jag älskar, får handla på systemet, behöver knappt längre visa leg när jag köper snus... Jävlar vad tiden gått fort. Jag börjar bli vuxen, och det är helgrymt!

1 år..

Inlägg skrivet 0345 natten till den 25/6 2010.

Idag, eller igår om man ska vara petnoga, var det ett år sen jag såg min brors urna sänkas ner i marken. Ett år sen jag och Jacquie la ner våra rosor tillsammans med urnan. Ett år sen solen stekte, och jag hade på mig en svart smockklänning som sitter som en sopsäck på mig idag.

Ett år har gått obeskrivligt fort, men det har samtidigt varit det längsta året jag upplevt i mitt tjugoåriga liv.

Idag var det precis lika varmt som för ett år sen. Solen stekte även idag. Gravstenen sattes upp igår. Om en månad kommer Jacquie hit från Vancouver. Det känns som en cirkel har slutits. En cirkel jag helst hade klarat mig utan erfarenheten av, men samtidigt något jag vuxit otroligt mycket tack vare.

Redan nu pryds löpsedlarna av rubriker rörande Michael Jacksons död, och att hans begravning skedde för ett år sen imorgon. Vem fan bryr sig om det? Var är löpsedlarna om att världen gick miste om en av universums bästa, mest varma, smartaste, mest omtyckta och inte minst, mest inspirerande människa begravdes för ett år sen? Tjugosex år gammal är ingen ålder man ska ryckas bort vid... speciellt inte när du var bara några få år, om ens det, från att skaffa din egen familj. Det suger så hårt, gör så ont, och jag minns jag lovade dig där och då, vid din begravning att jag skulle se till att mina barn fick veta allt om hur perfekt du var. Det ska jag hålla.

Nu sitter jag och lyssnar på den musik som spelades på Eriks minnesstund i Vancouver, och kan inte låta bli att le åt blandningen av Daft Punk, Gorillaz, Franz Ferdinand och the Streets. Jacquie kunde inte ha valt mer passande musik. Jag tittade även nyss på reklamen för Discovery Channel - I love the whole world, och minnas de stora svarta bokstäverna på Eriks vägg: AWESOME. De ska pryda min kropp med permanent bläck en dag. Jag har skrivit på Eriks Facebooksida hur mycket jag saknar honom, och sänder alla mina tankar till honom, var han än befinner sig idag.

En kall vinterdag kommer jag bli äldre än vad Erik fick chansen att bli, trots det kommer han föralltid vara min storebror. Lilla E...

<3

Extrema pluspoäng till David och Victor som bad mig komma och kolla på film och got my mind of things... Guldkillar. <3


Knycker.

Jag knycker denna somriga lista av Dani, eftersom jag egentligen borde fortsätta packa ner min garderob, men hellre låter bli. :)

1. Ditt favoritställe på sommaren?
- En mysig park, med bra människor, bra musik och sangria!

2. Hur spenderar du hellst den perfekta sommardagen?
- See above :)

3. Vad lägger du hellst på grillen?
- En smaskig lax kanske? Jag vet inte, jag grillar inte.

4. Vad har du för planer för årets sommarlov/semester?
- Med Gran Canaria avklarat så återstår det väl bara att flytta och jobba, men däremellan ska det nog klämmas in lite mys med vänner och en och annan öl.

5. Dina bästa sommarfärger?
- Öh, turkos? Jag behövde väl knappast svara på den här frågan ;)

6. Nämn några saker du tycker är typiskt svenskt på sommaren:
-
Jordgubbar, regn, tyskar.

7. Bästa sommarminnet från barndomen?
- Semestern till Gran Canaria med hela familjen för 12 år sen.

8. Havet, sjön eller poolen?
- Usch. Stranden? :)

9. Vad väljer du i glassbaren?
- Piggelin<3


10. Vart går din drömsemester?
- Hawaii, en sväng till släkten i Miami kanske, och en liten detour till Santa Barbara där Jacquie kommer hålla till så småningom.

Hola Español!

 

NU DRAR VI! ENJOY SWEDEN SUCKERS! :D