12

Min käre far fyller år idag, och jag kan inte träffa honom, känns lite halvdassigt, men däremot så träffar jag honom imorgon och då minsann, då ska han få min present i form av sudoku-toapapper. Epic. Dessutom ska jag baka kusselatter med moror och baka tårta åt pappa. Svulldag imorgon med andra ord.

Idag då, då ska jag städa lite här, sen upp på stan och träffa Louise för att köpa hårfärg och andra förnödenheter som jag kan tänkas behöva där borta på andra sidan atlanten. Jag har dessutom kommt på en lösning till mitt plattångsproblem. SEARS, heter det. Nej, inte sax, jag ska behålla håret, men däremot ska jag gå till det mest Amerikanska som finn, förutom Extreme Home makeover, men Sears är ju med i varje avsnitt där så det blir ett dött lopp. Tillbaka till den tappade tråcen, jag ska KÖPA en där. De är billigare där, sweet minsann. Så jag kommer inte se ut som ett rövhål där tjohoo.

Nej nu ska jag gå och klä på mig, samt börja städa i hallen och vika tvätt, skriver nog sen ikväll! Take care darlings.

Cartoon

Här kommer en bild jag tog när vi fotade kläderna vi sytt som projektarbete, Louise och jag. Har redigerat skiten ur den och sen gjort lite färgglada illustrationer att lysa upp med. Som sagt, har insett nu när min stressperiod är över, att jag saknat att fåbara låta färgerna sprudla över skärmen. Sen ni, då blir det åka av.
Idag var det min sista skoldag, och kommer inte tillbaka förrän någon gång i... mars? Sweet ASS! Minsann, Hoppas praktiken är nice bara så jag inte går och hatar livet i 10 veckor.

Lyssna nu på lite bra musik gott folk, jag ska lägga mig i soffan och bara le och vara nöjd för att jag är bäst och att jag inte kommer ha en endaste skoluppgift att göra förrän i mars. Tack Jesus.Ch-ch-changes.Åh vad jag har saknat att leka i photoshop. Med tanke på min skräpkamera så är det inte kul att fota längre. Det blir aldrig bra. Dock gav jag det ett sista försök nu innan vi drar iväg till Kanada, där jag förmodligen kommer köpa mig en Canon Eos 450D. Canon Rebel XSi heter den där. Mycket coolare.