Tras

Hur trasig får en själ vara?
-
-
-
-
-
-
Varning för ärlig bild.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Fortsätt bara.
-
-
-
-
-
-
I dare you.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
I double-dare you, mother fucker.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Hjälp.

En sjuk själ.

Att inse en dyster natt som denna, att man inte tillför något till världen är en tung börda. Eller nu ljuger jag, jag tillför jävligt mycket, men blir bara pissad i ansiktet till svar. Dags att vakna Malin? Inse att alla du håller kär inte gör detsamma tillbaka, och bara de som förtjänar det, förtjänar det. 452 vänner på facebook, betyder det att du är populär eller att du är den där ytliga personen som bara en handfull verkligen känner? Tiden får utvisa, men det är tamefan dags att omvärdera.


Herp.

Hitta fräckare frippa och vinn!


Crazybananasheywildbonkers!

Känner mig som på någon jävla våg av lyckorus! Sista halvtimmen i butiken flirtade en helsöt kille med mig (utan att jag förstod det förrän efteråt) och sa att jag hade den bästa musiksmaken han någonsin hört i butik, och en kille kom in och sa att han gick och handlade av mig istället för GS för att jag var så trevlig. Jag flyttar om 15 dagar, kommer jobba typ varje dag i december och är på väg åt rätt håll med vikten igen! 
Fast egentligen har jag absolut inget att vara glad för, allt är som vanligt, och saker och ting är alltså skit. Här är en bild där jag ser skitnödig ut, men är glad och lite mindre tjöck på. Enjoy.
Musik skareva!

Love the smell of nail polish in the morning...

Nej jag har inte alls tråkigt. Väntar på att få börja jobba, då ni, då äre illa! Vet inte ens om jag är nöjd med håret idag. och då, DÅ ni, DÅ äre illailla!

-

Källa.