SKITFIS! <3

Min skitfis blir 20! Lika gammal och schleten as yours truly. Enjoy alla de här fina bildern jag sparat på min favorit! Älskling, det är utav kärlek :)
Du rockar snygging! Tack för att du finns i mitt liv <3 Jag älskar dig.

Insight.

Jag har nog världens tråkigaste blogg. Bara massa gnäll och skit.

Un-trust worthy.

Jag undrar lite över när mina föräldrar ska inse att de kan lita på mig. Hur väl jag tar hand om mig själv och har en sjujäkla uppfattning om alla risker runt omkring mig.
Jag ska isolera mig i ett par veckor så de ska få se hur jävla bra jag mår då.
Att jag idag undviker att sitta hemma för att jag inte pallar med atmosfären runt omkring mig. Hur den här lägenheten bara påminner mig om en massa skit jag fått utstå. Hur hälften av alla mina saker påminner mig om Erik, hur restan av mina saker påminner mig om sveket jag utstod från Dennis. All den ångest jag upplever när mamma kommer innanför dörren och klagar det första hon gör.
Jag vill fan i mig bara få ha det bra och må bra någon jävla gång.

I don't give damn about my bad reputation.

Det ser tydligen illa ut att umgås med killar. Min familj har skällt ut mig för att jag slänger bort det fina rykte jag har, och att det ska börja spridas skit om mig.
Sen att majoriteten av mina vänner jag haft sen jag var liten, det spelar ingen roll. Nu gör det tydligen det, att ha vänner man kan umgås med dygnet runt är tydligen en skandal.

Apartment browsing.

Sådärja, då har man gått och gjort slut med mor. Är mitt uppe i tagen att leta en lägenhet, har hittat fem stycken som verkar lovande, hoppas mest på en dock, som ligger precis vid universitetet. Vore ju så skönt ända in i tjottablängen!
Nej fy, sömn.