Äntligen över kanten på trappsteget.

Jag ska gå ner i vikt, är det tänkt. Och jag cyklar på min motionscykel omkring två-tre timmar per dag, och trots det har jag fastnat på en viss vikt i ett par dagar, vilket är väldigt frustrerande. Dock klev jag upp på vågen nyss och låg lååångt under den där peaken, och jag ba zomg, hooray! Ville bara dela med mig haha, jag ger inte upp! Not this time.

Projektarbete.

Vi är så kung, vårat projektarbete kommer bli så sjukt roligt så jag kommer smälla av. Jag och Louise ska tillsammans skapa en klädkollektion. En miniliten alltså. :) Den ska ha temat CMYK och ska endast bestå av CMYK-färger. Vi ska ha tre modeller, Cecilia, Malin och Stina, de kommer bli sååå tjusiga. I hope. Haha. Hur som helst ska vi köpa allt tyg osv på fredag så vi får se hur allt kommer gå. I kollektionen kommer det ingå en gigantisk halsduk som jag ska sätta mig på cykeln och fortsätta jobba på nu. Den kommer ta längst tid av alla kläder. :P Nåväl, ha en bra kväll alla!

Lilla bebisdatorn är hos mamma igen.

Jag har saknat honom, vi har gosat massa och just nu sitter jag på motionoscykeln och skriver, jag har byggt en evil contraption som låter mig cykla samtidigt som jag kan ha datorn med.

Jag är smart. Som fan.

Skola.

Nu kör vi så det ryker!

Fast jag är uppe alldeles för tidigt.

Fanfanfanfan.


vad är det som håller på att hända?Té med smak av äpple och kanel.

Ultimat. Fan vad té jag ska konsumera nu när skolan drar igång. Har införskaffat mig en termosmugg nu så det kommer bli underbart. Dock cyklar jag, men vatten finns väl på skolan? Eller hur? :)

Ni som har börjat läsa är skitduktiga, hoppas ni ska trivas och stanna kvar här så jag får lite motivation att skriva. Ingen idé att skriva om ingen läser eller hur? Iofs, det kanske det är men då skriver man dagbook tihi.

Nu ska jag hoppa upp på cykeln och bränna lite skit.

Extreme home makeover, U-S-A, U-S-A!

Fan vad jag har lessnat på den här jävla programserien. Visst är det typ det bästa som kunde hända den familjen de väljer ut, på vissa plan, på andra är det förmodligen inte så kul.

Det första jag tänker på då är såklart att de frågar fyraåringar vad de älskar mest i hela världen, och barnet råkar hålla i en brandbil, Då ska de ju såklart ha ett brandbilsrum, för den här unge mannen ska bli brandman! Vet de inte att ungar ändrar sig varannan dag? Sen visst om de bygger ett fint rum med älvor på väggarna och så, det är säkert roligt för den lilla flickan, men vad fan kommer hon tycka den där natten hon släpar hem någon från krogen och ska utföra mysiga handlingar i en säng som är som en stor fluffig blomma? Nejtack, den killen vänder nog i dörren.

Sen visar de ju precis alla dessa dyra datorer och tvapparater som de sätter in i huset, hallå? Inbrottstjyvar! Om jag skulle vara tjyv skulle jag kolla på alla avsnitt och sen köra en burglary-spree över hela USA.

Och en annan grej är, de har förmodligen inte alls tillräckligt mycket pengar för att kunna behålla huset en längre tid, såg förut en artikel om att en familj tvingats sälja sitt extreme makeover-hus, och jag har en känsla av att det inte är den sista familjen.

De har även en spinoff på den här idén, att de åker ner till städer nere i New Orleans osv. för att fixa upp efter orkanen Katrina. Okej, fair enough. Den här gången gör de dock inte ett skit förutom att restaurera fotografier och klampa in i folks sönderblåsta hus och frågar "åååh, är det jobbigt, bubbeeeen?" Stick, skulle jag ha sagt åt dem, och kastat lite lera på dem.

Live long and prosper! / mahlen.

Vafals?

Vad i helskotta? tänker ni väl nu, Malin Torstensson uppe klockan åtta på en vardag. Has hell frozen over?

NÄ, det har det inte! Det är bara så enkelt att det ska komma hit en massa svettiga härliga hantverkare och byta ut mina fönster i lägenheten. De tycker tydligen att morgonen är den bästa tiden att göra det på. Kunde de inte kommit inatt klockan två när jag var vaken istället?

Blörk, så idag måste jag hålla mig undan, eller måste och måste, vill. Orkar inte sitta och pilla på datorn när det springer runt en massa folk här, kul att surfa porr då liksom?

Nåja nu blir det frukost och sen ska jag försöka göra mig så presentabel som möjligt. Fan att det regnar idag, jag som skulle vara så snygg.

over and out/Mahlen

Uttittad.

Är det bara jag som hatar när folk tittar på en? Jag var nyss och handlade, osminkad som fan, i helsvart mjukisdress och fulaste frillan jag kunde komma på att göra.

Ändå tittar folk på en, mestadels killar. En kille som stod framför mig i kassan stod bokstavligt talat vänd mot mig och stirrade, är jag bara paranoid som genast känner efter i ansiktet om det sitter typ en snigel där, vad annars skulle han kolla på? Det satt ingen snigel i ansiktet, då känner jag instinktiv direkt efter om mitt hår står rakt upp, vilket det brukar göra ibland. Men det låg ner. Kanske han var störd och inte insåg att han stirrade, eller så är det så att jag inte ser ut som Jabba the Hut. 

Jag tänkte mest på det första alternativet, och betalade och gick ut mot min cykel. Där stod en annan kille och glodde, Nej nu jävlar tänkte jag, och kände om jag inte hade tappat byxorna och visade arslet, men så var inte fallet.

En cykel hade vält min cykel, jävla bitch sa jag högt för mig själv och pusslade isär de två velocopederna och cyklade glad i hågen hem. Jag såg ju trots allt inte ut som Jabba the Hut. Vem blir inte glad av det?

Quorn och getost.

Asgott. Ät det. Bäst. och det är typ, 150 kcal i det sammanlagt. Ulti!

Snart är det dags igen.

På tisdag återgår allt till det normala i och med att skolan börjar, jag både längtar och inte längtar.

Pro's:

Kompisarna.
Få cykla varje dag på morgonen (jag älskar det!)
Gratis mat i skolan.
Rörlig bild B, Engelska C och Medieproduktion B kommer äga.
Träffa alla härliga lärare.
Få tillbaka datorn och kunna bli bra på illustrator på riktigt.

Con's:
Det är sista året, vilket betyder att folk förväntar sig att vi ska veta vad vi vill göra sen. Oh the pressure!
Kommer inte kunna träffa Dennis typ någonting längre, suger.
Man måste ju faktiskt anstränga sig lite om dagarna, vara vaken före kl 2 oså. (Vaknade vid tio idag och var skitnöjd, sen somnade jag om och vaknade klockan 2, jag dödade.)
Den där jävla tio-veckorspraktiken. Dö.
Jag kommer inte kunna motionera när jag känner för't.

Det är så jäkla blandade känslor varje gång man börjar skolan igen, få se vem som blivit blondin eller brunett helt magiskt, alla har nya kläder och ser ju så klart fantastiska ut, medans jag kommer där i "den här gamla trasan". Att få se sitt schema första gången är ett riktigt gamble, förra året hade vi skitbra tycker jag, och hoppas på ett minst lika bra i år.

Sen hör ju att jag ska börja jobba som telefonförsäljare igen till saken, jag vill inte egentligen. Kan man ringa och säga det till dem? Jag är ju liksom i akut behov av pengar. Fan, jobbigt.

Jaja nu ska jag sluta uttråka er, gå och ät något smarrigt, cause I won't.

Live long and prosper.

Hancock.

Jag och bulleknull-ennis var precis på Hancock, skitbra film. Mindre bra fjortiskillar som satt och tävlade i vem som kunde rapa högst.

Dennis slängde sin dricka på dem. Bra gjort. Om inte han hade gjort det hade jag gjort det istället.


Tummen upp för dennis idag. :)