A splash of colour.

Just nu sitter jag med lite färg och metall i håret och sen ut som ett ufo. Men det är bara bra för det betyder att jag tagit mig i kragen och färgat min hemska utväxt. får se om denna färgen passar med min gamla, annars färgar jag över helt och blir en mainstreambrunis. :) Men det är fint det med.

Jag blir så leds.

Mina föräldrar har precis erkänt att de inte litar på mig att få vara ensam med min pojkvän. Det värmde. Speciellt när allt jag gör idag försöker jag göra så de blir nöjda och berättar allt för dem. Guess that's life.

Gurgel.

I onsdags blev jag mycket sämre i halsen vilket innebar ett besök på lasarettet. Där fick jag med min lite grötigt pipiga röst förklara att jag hade ont, yeah. Jag fick ännu mer tabletter att ta och ett mirakelmedel som akn vara det bästa som uppfunnits sen sksivat bröd. Mungurgel med bedövningsmedel. Tack vare gurglet kan jag äntligen äta igen, vilket firades med köttfärssås, och så gott har det nog aldrig varit med dött djur, mh-mmm.

idag har jag bara ont när jag sväljer, och är lite matt av allt rabalder, men ajg känner att så fort jag pratar som folk igen, skulle jag kunna skutta tillbaka till skolan, klassrummet Älvan och sitta där och slöa, :D.

Nu ska jag inte vara så jäkla positiv utan klaga lite på mina älskade föräldrar, jag är sjutton år, blir arton vilken dag som helst känns det som, jag har bott hemifrån i drygt ett år, jag har haft ett par förhållanden tidigare, men ändå litar inte mina föräldrar på mig att låta min pojke få sova hos mig. HERRE-GUD! Folk har ju sprängt sig själva för mindre. Nä, jag önskar mina föräldrar skulle sluta vara så hederligt kristna och svenska ssom de är och låta mig rumla runt har jag vill. Otherwise I'm gonna raise hell den 16 januari, fyfan.

Fröken (eller man kanske ska säga fru nu för tiden?) Mandellös.

Hej!

Jag har inte orkat vara aktiv här på evigheter känns det som, haha som om jag någonsin varit aktiv. Men ja.

I och med att jag i onsdags opererade bort mina halsmandlar så sitter jag här ute i skogen hos mamma och pappa och frisknar till, och här finns inget att göra så Let's give this a shot.

Idag är den första dagen jag varit riktigt pigg, har bäddat rent i min säng och går runt och pysslar lite. Men fem dagar utan fast föda har sin effekt, har en lite högre säng så när jag stod och drog på lakanet kände jag hur mina armar skrek åt mig att sluta anstränga mig. Det är mindre pop. Mer pop är att jag undder dessa fem dagar gått ner 3 kg, och jag har nått min - 10kg'sgräns, YAHOO. Det är lite mysigt att vara hungrig, det kurrar lite mysigt i magen, men jag skulle döda för en hemmagjord hamburgare, no kidding :P. 


Nu känns det rätt bra i halsen, tror jag såg en bulle där nere i köket...