We R who we R

Jag kom precis hem från ma oc pa ute i Bergslagens djupa skogar. Tre dagar utan cigg, hjälp. Tog en precis när jag kom in på gården fyfan där snackar vi käftsmäll. Den visste var den satt.

Nu ska jag ge mig på att flyttpacka lite granna så det blir någon flytt av över huvudtaget. Städa ska jag också göra eftersom jag får finfrämmat från Linn och Louise imorgon, då det vankas återträff-fest från gymnasiet ska bli helsköj!!!

Fuckarias

Idag hade jag min sista lektion innan nästa kurs börjar, den 18e januari. Rätt nöjd. Dock är jag så jävla bitter på livet just nu. Julen bryr jag mig inte ett dugg om, kunde lika gärna vara mitt i februari just nu for all I care. Känslor jag inte ville ha blossade upp ett tag, men har lagt sig igen, och är tillbaka på ruta ett, ensam. Jag skulle även hyra lokal till min födelsedagsfest den 14e, men lokalen var fan bokad. Jävla nollningen, måste de hålla alla lokaler bara för de har nollning? Schyssta lirare iaf. Alternativet är väl att ha festen på HG, har även kollat på Liquid och bokat där, ska höra med dom om det är ok att General Nitwit spelar där bara. Annars får jag väl vänta med att fira min födelsedag till typ februari, vilket suger fet åsneballe.
Dock gjorde denna bild jag såg på Fisens blogg mig mycket gladare just nu! Jag knöck (ja det är grammatiskt korrekt Bergslagska) den av henne för att visa. En helgrym kväll med Fisen, Jokkmokk och Sophia på Strömpis, längesen jag hade så kul där. Av någon anledning är lillskrållan (jag) helt snöig. Jocke lyckades hämnas rätt bra på den där snöbollen.

Som sagt så ger jag blanka fan i vad allt julen är just nu, jag ska liksom jobba på julafton, woho. MEN MEN MEN (jag hatar meningar som börjar på men) den tjugosjunde, då jävlar! Reunion med Bergatrollet/Bytingen09! Jag ska bli så jävla klappkanon att jag inte vet vad jag heter! Nej då. Jag ska ha kul. Ser tametusan mer fram emot det än jul. Knäppt.

BABBEL BABBEL BABBEL! Lyssna på Fuckarias med Those Dancing Days också, så får ni en ännu mer komplett bild av hur jävla rörigt det är innanför mitt pannben!

Fyllleslag

Jag vet att man inte ska skriva på fyllan. Men det gör jag ändå. Börjar meningar med "men"" gör jag också.
Jag var ute ikväll, go figure. Började hos Ida ca 1600. drog till Pitchers ca 2000, hamnade på efterfest hos snygg-Jacob ca 0000.
Det har varit en bra kväll, kan vi sammanfatta det med.  Don't drink and drive.

Kalla händer.

Warming my frozen hands between my knees.
How cold could your love be, tell me please!

You are introducing a conclusion
Don't wanna hear it cause of fear of losin'

Jag önskar jag kunde sjunga så orden jag klottrar ner i mina block kunde få liv.