Galenskap.

Surfade runt lite på Tuben till maten nu, och stötte på den här gamla klassikern :

http://youtube.com/watch?v=YyxP3I7ilK4

Se den och njut.

Kvällskvist.

Nu sitter jag här i min lilla kvart igen. Det är ganska mysigt faktiskt framåt jul, för jag uppskattar allt mer i livet av någon anledning vid den här tiden, konstigt va?

Jag ska efter att ha ätit diska, och sedan försöka sticka klart min halsduk. Den blir gigantisk, den är cirkus en halvmeter bred, och snart två meter lång, vill bli klar, men vill samtidigt inte att den ska ta slut! Det får bli till Top Model, som jag förresten är galen i, även om den svenska versionen kan vara det mest skrattretande jag sett. Hoppas hur som helst att Margerita vinner, hon är finast, alla andra är bara elaka mot varandra. Nu vet ni! :3

Nu ska jag äta min pasta och sedan diska så det är fint tills mamma kommer och ska sova över här.

Hush.

Hush
 Hushabye baby.

Kaffe?

Som sagt ska jag snart iväg och affischera, efter min mail-rassia till svensk media. Då ska jag bort till Louise som har sin praktik på ett fik där jag ska få sätta upp en affisch, och samtidigt ta en värmade kopp kaffe, tjoho! Ska nog lämna lite affischer på vägen dit så det känns som man gjort lite nytta.

Live long and prosper!

Onsdag.

God förmiddag.

Sitter på praktiken igen, ovanligt, men idag är det mycket skönare eftersom man nu skämtar och har sig med folk här. Snart ska jag få skicka 135 st mail, på en höft, sen sa jag ut och charma affärsföreståndare och få affischera där inne, sen blir det väl en runda till alla anslagstavlor i Örebro. Sällskap? :3

Jag har så tråkigt.

Jag har skittrist just nu men känner att jag vill göra något, fast orkar inte ta upp min Wacom ur väskan och fixa lite bilder, vilket jag skulle gjort i vanliga fall, så ni får stå ut med mitt tjatande svammel. Undrar förresten om någon läser min blogg. Är nog bara jag.

http://www.youtube.com/watch?v=vvFLNYsSnKM

För att sprida lite julglädje här i snöyran.  Han verkar helskön. :)

JA det snöar förresten! Jag och hjärtat drack nog en hel liter glögg och nästan ett helt paket pepparkakor i helgen, jättemums. Får hoppas att det finns kvar ltie när jag kommer hem, ska nog gymma efter jag slutat och sen dra hem och duscha och mysa med en kopp glögg. Låter det inte mysigt? :)


image10

Här får ni kolla lite på en bild jag tog igår natt när jag drog ut hjärtat mitt i snön. Det var blött men mysigt.  Funderar på att redigera den här bilden så den gör snön lite mer rättvisa. :)

Praktiken, igen.

Heh, hej. Nu sitter jag här igen, och kommer göra fyra veckor framöver. Börjar vännja mig vid att gå till kontoret här istället för bussen på mornarna, vilket är ganska skrämmande när jag äääälskar skolan mer än något annat (säger vi), nej men det är fan inte så jäkla dåligt där, bättre än att ligga hemma och svälla.

Jag insåg i helgen att jag inte vill sluta skolan någonsin, att ta studenten känns mer sorgligt än lyckligt nu. Därför satsar jag nog på att bli lärare så jag kan stanna i skolan för alltid. Nej men skämt åsido, engelska- och medielärare låter kinda catchy tycker ni inte? Magister Malin.

Men sen har vi ju då min dröm, att bli känd grafiker, det vore som Dennis skulle sagt, "fett nice!".  Men där kommer medielärandet in, att få lära ut det man kan till andra, och samtidigt kanske skapa lite själv. Det är svårt det där, riktigt svårt. Blir nog iallafall en termin filmkunskap på universitetet innan jag bestämmer mig, men för att få en fastare inkomst och slippa starta eget företag, så lutar det åt lärare. Får se vad framtiden har i sitt... sköte. Hah, äckel.

praktikblogg.

Yes, nu är det mindre än en timme kvar tills jag kan dra hemöver. Lycka! Ska nämligen hjälpa madre att lägga över massa gammalt från hennes dator till henns nya, sedan får jag omformatera hennes gamla och sedan få den. Helt gratis. :D

Nu ska jag försöka ringa den där Ruffe eller vad han nu hette, om han inte svarar får det bli på måndag istället. rackarns, jag som faktiskt var motiverad att göra något kul för omväxlings skull.

Live long and prosper!

praktikblogg.

Hah, jag tror jag är sämst, förmodligen måste man hålla in 0 eller något innan man ringer, men ag låtsas inte om det så slipper jag jobba idag :D


Jag försov mig även imorse, glömde jag nämna i mitt förra inlägg, det var lite pinsamt, men inte hela världen.

praktikblogg.

Nu sitter jag här, har gjort noll nytta idag, endast försökt rippa en dvd så jag kan göra en liten film åt det här gänget. Det går ju mindre bra dock, så nu ska jag försöka ringa någon man och höra om man kan få materialet på annat sätt, för det ska tydligen göras ^^. Nu är det bara så att han verkar väldigt upptagen, eller så är den här fånen lite dum.  tror mest på det senare. :P

Bildspamning.

old timeseye for an eye.skruttfaerie
Ja, här har ni att... njuta av... :P

Liten bildbeskrivning:
1. Old Times. Ville förmedla en känsla av ett sånt där gammalt vykort som man hittat hemma i mormors gamla byrå.
2. Korv. Jag har ingen fantasi med mina titlar ibland, men ja, korv.
3. Möh. Som sagt. :P sådär ser jag iallafall inte ut i håret längre.
4. Faerie. En bild som tog flera timmar att redigera, och är väldigt nöljd med. Förutom min belåtna översittarmin och tjurhaka

Utada

Utada Lite ljug blev det kanske, den här har jag lyckats åstadkomma idag med, är relativt nöjd, med tanke på hur rödflammigt originalet ser ut i jämförelse med min variant. Inte för att säga att hon var ful, gud nej, retuschering gör ingen nytta på denna skönhet.

Svammel på praktikplatsen.

Nu sitter jag här på en stol, som faktiskt är skitsnygg, brun manschester-sits, fint som snus, men hur som helst, idag har jag väl inte fått särskilt mycket mer gjort än att jag skrivit ut ett antal A3-n, och ätit lite godis. En ganska skön dag med andra ord.

Jag färgade håret igår, för jag var så fläckig i skallen av utväxt att det inte var kul längre. Brunt tänkte jag, rödbrunt tänkte jag när jag köpte färgen, rött blev det. Jag är grymt nöjd ändå, för rött är alltid hett, kommer nog bara tröttna, men det går ut på sex veckor och då är det bara att färga om med brunt.

Förresten, någon som vet vad babystjärtpulver kostar? har hört att det ska fungera asbra som torrschampoo, har räknkat ut att om jag fortsätter tvätta håret varje dag kommer det inte finans kvar så länge tills.

Murder most faul.

Murder most faul. Jag har haft lite tid över på min praktik.

Dagens sötmin. ^^

Dagens sötmin. ^^