8 juni

Hit ska jag åka med Sara den 8 juni, förstår ni hur mycket jag längtar?
8 dagar sol, slappande, utflykter, festande och shopping! Kommer ju iallafall ha en bra grundbränna inför sommaren här hemma ;)
Sen tänkte jag emo-tjata lite.
Jag behöver en karl i mitt liv. En redig karl (hehu nej) eller snarare någon som är längre än mig och fett snygg... I wants it.

Sämst

Jag är nog den allra sämsta människan i världen på att uppdatera här. Skitsamma.

Hur som haver, igår oc idag har jag suttit och bråkat med världens jobbigaste hemtenta. En 12 hp's tenta på 30 timmar är nog det sjukaste jag någonsin hört talas om. Hur fan ska man hinna skriva svar på fem frågor utan att överskrida 7 sidor, referera korrekt och samtidigt komma ihåg att andas och annat sånt där livsnödvändigt?

Igår satt jag med Sara, Räki, Robin och David i ett grupprum från klockan 0830 till 1930. 11 jävla timmar. Därefter tog vi två timmar till i Forumhuset eftersom bibblan stängde. Sen åkte vi hem, där fortsatte jag i två timmar. 15 timmar... Jag vill ha tillbaka de där bortslösade timmarna vid något tillfälle. Arg.Sen lyckades jag precis papercutta mig mellan tårna, på en KARTONG! Kartongspapercuts är det värsta som finns, och att få ett mellan lilltån och ringtån gjorde så sjukt ont och blödde en aning rejält. Stora idiotpriset går till mig.

Sen fyller jag ju 20 imorgon, justja.