Endorfiner.

Fy fan vad glad man blir av träna. Fy fan vad glad man blir när man klarar att jogga i tjugo minuter, när man tidigare klarat max två. Fy fan vad glad man blir av att ligga ute i solen och snacka skit i tre timmar. Fy fan vad glad man blir av mintchokladglass.

Fy fan vad less man blir när man inser att man borde läst istället för att snackat skit. Fy fan vad less man blir när man kommer på sig själv med att äta skit som glass. Fy fan vad less man blir på att det är tenta om tre dagar. Fy fan vad less man blir på att folk flyttar bort.Men FY FAN vad glad jag är över mina nya skor.

Tjoho!

Jag fick lägenheten på Grankotten! This is gonna be awesome! :D

Update.

Jag har sagt det förr och tänker säga det igen. Jag är så sjukt dålig på att skriva här. Kan nog ha att göra med att jag har enormt mycket annat att göra om dagarna.

Igår hade vi "sista kvällen med gänget". Vilket var grymt trevligt och jag hade kul nästintill hela tiden! Lite sorgligt är det nu bara när man inser att alla kommer fara åt sina egna håll, men gud vad jag är glad att jag fått lära känna er! Ni vet nog allt vilka ni är, hela bunten. :)

Gårdaen började med en uppsatstenta, och ledde till en liten tur på stan med tillhörande fika och skitsnack. Därefter hem och göra sig snygg, och därefter satte spänningen igång.

Min cykel hade gömt sig hemma hos Rebecka som bor nästan vid Universitetet, och snälla Louise skulle skjutsa mi på sin cykel dit så jag kunde hämta upp den, men hon var för dålig och jag tänkte jag skulle ta över, vilket resulterade i att min tå gick ur led. Förbannat. Det löste sig efter nåra om och men, och vi hittade min cykel och drog till Tybble där vi kickade igång några engångsgrillar och korkade upp sangrian.

Att frakta 25 (halv?)fulla människor i samlad tropp går inte. Folk for åt alla håll, men vi träffades igen i kön in till Ritz, där Hoffmaestro skulle spela. Väl där inne är det stenpackat med folk och vi dansade sönder dansgolvet. Slogs lite framför scenen då alla trodde Hoffarna skulle gå på, men deras pågång blev uppskjuten gång på gång, och strömmen lade av, så an kunde inte betala med kort i baren. Ungefr där ledsnade vi och drog till gamla trogna Rock Bar. Där hann vi lagom dra i oss en varsin öl, sen var det dags att dra hemöver.

Kvällen som började med 25 pers på en gräsplätt i Tybble slutade med mig och Joacim, en flaska fisksmakande vin och två dansmattor.

Kort och gott, en helt lyckad kväll!

Tröttnat.

Nu har jag tröttnat på den här skiten. Jag är ingen jävla dörrmatta. Jag är less på att alltid bli överkörd, och vara skämtet i omgivningen.

Nu säger jag från.


JÄVLASKITKUK VAD JAG ÄR FÖRBANNAD!

Fixelifix. Idefix.


Original

Fixetrixad.

Titta bara, vad man kan göra när man egentligen borde plugga! Bör tilläggas att jag saknat Photoshop som tusan, It was nice to meet you, my dear olf friend.

På bilden: General Nitwit.
Foto: Moi.

Tentatentatentatentatenta.

Blablabla, Gnällgnällgnäll, men fy SATANIPERKELE vad jag hatar att plugga till tentor. Man bara mosar in massa skitsaker som inte fastnar ändå, bara för att kunna rapa upp det på papper. Funderar på att harkla upp en slemmig grön loska i nästa tenta. Imorgon alltså.

Hade en annan tenta idag i Ordkunskap. Det var det löjligaste jag sett. Jag var klar efter 7 min och var tvungen att sitta och bara blänga ut i ingenting i den obligatoriska timmen vi måste sitta innan vi lämnar in. Ca tio min innan vi fick lämna in gjorde jag mig iordning så jag skulle hinna fram först för av suckarna och avsaknaden av penn-rasp att bedömma så insåg jag att alla andra också var klara. Råkar få stirr på en fläck, hör ett enorm skrammel, och vips hamnade jag sist i kön. Eftersom vi är både lärare och "vanliga dödliga" som läser i samma kurs så stod vi varsin kö, och jag ser hur Marcus-Smartacus står i kön på andra sidan salen och skrattar så han står dubbelvikt åt åskmolnet ovanför mitt huvud. Han fick sig en hyvling efteråt.

Take-home-exam - British and American society and culture
Exam - Akademiskt skrivande och muntliga färdigheter A (Ordkunskap)

Exam - English grammar and translation
Exam - Akademiskt skrivande och muntliga färdigheter A (Uppsats)
Exam - Litterature

Ljuset i tunneln börjar skymta iallafall.

Ojojoj.

Här går det av bara farten, Malin försvinner.

10 kg mindre finns det kvar av mig, varav 4 har försvunnit den senaste veckan, typ. Vad jag har gjort? Ingenting, absolut ingenting. Har inte rört en muskel i onödan, men däremot har jag inte käkat heller. NUttilutten är min bästa vän.

Nu ska jag iväg och öppna butiken på egen hand, det kommer säkert gå åt skogen, men man kan ju alltid hoppas att det funkar som det ska.

Peace!