CP på tåget.

Idag på tåget, kom en kille och satte sig brevid mig, och läste över axeln i min tidning. Jag bad honom "back off" men näru, då började han tafsa på mitt lår. FYfan. Jag gav honom världens jävla blick, och satt kvar, hoppades han skulle skärpa sig. "hey... mmh, hot" sa han sen. Jag sa åt honom att flytta sig, gjorde han inte

2 min senare reste han sig för att gå på toa, då kutade jag iväg.

Fyfan jävla äckel. Skulle ställt mig och skrikit åt honom så de slängde av honom. Fy satan. ÄCKEL CP.

Morsning.

Inatt har jag sovit alldeles för lite, men ändå har jag sovit så sjukt skönt att det är mer än tillräckligt. Älskar såna här dagar. Idag ska jag gå bananas med Medieproduktionsuppgifterna så jag blir klar med kurshelvetet. (y).


Senare idag ska jag sola, och kanske simma eller så tar jag en springrunda. Kanske åka till Dennis ikväll men han lät inte superpepp på det.

Nåväl, dusch nu, pöss.

Sweet little lies.

Nej, nu ger jag upp lite på mitt quest att vara glad idag.

Kuken, är vad allt är.

Halsen är kuken.
Min kropp är kuken.
Kärlek är kuken.
Att bo ensam är kuken.
Att Tempo har stängt är kuken.
Mitt hår är kuken.
Min blekhet är kuken.
Folk är kuken.
Skägg är kuken.
Dålig musik är kuken.

Ane Brun är inte kuken.
 

Den här videon är däremot kuken.

En "first" för min blogg.

Skvallerrtime; Måste bara få säga något om hela den här Blondinbella och Katrin What's-her-face grejen.



Omoget. Är allt jag har att säga. Omoget.

Skärp er för fan.

Just nu beter sig alla jävligt löjligt, ursäkta, men ni får fan i mig skärpa er med allt jävla gnäll och bitterhet. Sure, skolan är stressig men det är inte SÅ jävla krävande att man inte kan fortfarande vara den glada trevliga person som man brukar. Idag har alla, verkligen alla genomsyrat någon form av bitterhet, även jag säkert, men man blir ju som man umgås tydligen.

Jag klagar på att det är mycket att göra i skolan, tidigara mornar osv, men jag går dit ändå bara för att alla mina närmsta vänner finns det. Det borde vara så för er andra också. Studenten står inför dörren, ni väljer, vill ni göra det till de sex bästa veckorna i eran skolgång, som mig, eller gnälla er fram till sliutet?

Nu har jag fått ur mig det iallafall, ta det här på rätt sätt nu bara.

Harkel.

Urk, har sådär jobbigt halvrosselont i halsen. Ni vet. Rossel.

Däremot har min dag varit mycket förträfflig. Sökt ett stycke jobb, håller tummarna stenhårt. hälsat på David på GAME, supertrevligt, saknar stället sjukt mycket. Sedan har jag, Olof, Jocke och Robin "mysat galet" i Olofs lägenhet. Tänk att jag bott där i två år förut. Så omysigt ställe egentligen, skulle aldrig någonsin klara av att bo i en etta tror jag. Känner mig så tjock då. Som en välgödd hamster inklämd i ett dockskåp. Inte nice.

Nu ska jag luta mig mot kudden och sova, vända rätt på dygnet tänkte jag. Ska väl bara dela med mig av någon trevlig låt först. Får bliii... hm. David Bowie och Placebo; två goda saker tillsammans. Ungefär som choklad med lakritsfyllning.

ÅSM.



Without you I am nothing.

På(skägg)

För ca tio min sen kom min skäggis hit, och öppnade sitt påskägg innehållande två st spel (Castlevania: curse of darkness och Chaos Legion) och massa godis. Så fick jag ett jättefint påskägg av honom med, med godis i. Mumma. Det här är min sista helg innan jag tränar arslet av mig.

Nu blir det Lost och pussisar, lavjababy. <3

Pling!

Pling! sa det på dörren för ett litet tag sedan, där stod Louise och Robert hur fina som helst. Här inne stod jag, svettig, flottig och i pyjamas fortfarande. Heja Malin, slösa bort lovet sådär, fy. Nej då, de har la sett mig förut och så, synd bara att jag inte hann städa lite innan.

Och nu ser jag att jag håller på att få lite nya grannar, super! Inte för att jag har pratat med någon av mina grannar någonsin, men kul ändå. Fresh meat liksom.

Nej nu gör min stjärt ont så jag tänkkte hoppa in i duschen och sen kolla lite Lost. Ha det bäst ni tre som läst hitills idag, spank you.

Nu är jag fast.

Hej hej hallå, nu har jag varit med i min första "bloggtävling". Känns rätt schysst att man kanskekan få ett litet paket från Kenza med ett par stensnygga converse i. Däremot, om jag tror jag vinner? Heeeell no. Hon har ju tusens biljardersmiljoners läsare om dagen.

Jag har 6.
Om jag skriver mycket.
Vilket jag inte gör.
Skriver korta meningen gör jag också.
Fy fan.

Enköping, brb.

Nu ska jag strax skutta till tåget för att hoppa på och förhoppningsvis finna mig en liten skäggig pojkvän där. Vi ska rida rälsen till Enköping där lille Albin fyller hela 6 år. Tänk att man själv varit så liten en gång i tiden.

Jag känner mig även fett snygg idag, och Mia och Klara är skitbra. "Mäh, tatuverar du mä dartpilöön?" Klockis.

Jag tar med mig kameran till Enköping för att passa på att fota våren. :)

Vi hörs gänget!

turkosa brallor och gul rockring.

Idag fick jag hem mina snygga turkosa brallor, superheta <3

Senare tänkte jag åh, föpr att byxorna ska sitta ännu snyggare, så går jag och simmar, ladida. Näru, då var badet stängt. Gick och köpte mig en gul rockring och ett gult hopprep istället. Superträning.

wihoooooooooo imorgon drar jag till Enköping med Skäggis, blir nog nice med en liten minisemester. :)

jag är tråkig nu, men jag ska ta en dusch tänkte jag. 

Nu är våren här.

Snöar det igen så sliter jag pungen av första bästa manliga närvaro.



"För skön" låt också. Man säger tydligen så nu för tiden. De där ungdomarna idag.

I helgen hamnar jag i Enköping på barnkalas, blir kul att träffa Dennis familj igen, var länge sen sist nu.

Jag solade idag också förresten, superskönt var det. Blev rätt brun också trots att jag inte solat på över ett år. Bara så ni vet.

Nu börjar mitt batteri sina, och mina idéer på vad jag ska skriva... Ptja, ska hämta min räkmacka och glo på ATNM cycle 8, så skriver jag nog lite senare, för jag har tråkigt.

PÖSS