Harris Berry Delight - Leafy infusion och David Bowie - You've been around.

Det perfekta téet, och den perfekta musiken för att försöka vända på hur min dag hittills varit. En så här jobbig morgon var det länge sedan jag hade, och det tänker jag inte finna mig i.

Det började med att jag vaknade. Alltför sent för att hinna göra det jag egentligen skulle vilja. Senare brände jag mig på plattången på örsnibben, och skar mig med tandtråden mellan mina övre framtänder. Bloodshed.

För att göra hela skiten bättre så fick jag något i ögat när jag cyklade till skolan, vilket gjorde att jag såg ut som om jag gick och grät när jag försökte smyga mig in i sksolan utan att någon skulle se mig. När jag sedan stod på toaletten och grävde i ögat hittade jag den "lilla" marodören, ett långt jävla hårstrå som låg inlindat runt ögat. SKÖNT! Senare kom ajg in i klassrummet och jag fick åtminste prata i en halv minut innan jag blev förolämpad av min allra skummaste vän. Jag bara orkar inte, tänkte jag och gick och hällde upp en kopp té.

Från och med nu ska denna dag bli bäst. Har jag bestämt mig för.

Ha det bra, mina tre kära läsare.David Bowie - You've been around, <3.

Fy skäms.

Nu har jag varit sådär dålig på att uppdetare igen, som jag alltid vet att jag kommer bli när jag vävl kommer igång. Hur som haver, jag tänker inte uttråka er om mitt supertråkiga liv, mer än att Dennis flyttat till Skövde, vilket betyder att det har jag med lite halvt om halvt Sen har det nog inte hänt så extremt mycket mer, jag har väl bara varit, som man brukar.

Idag har jag dock haft en så otroligt skum känsla hela dagen, jag är egentligen sjuk och tänkte stanna hemma från skolan, men insåg att jag lika gärna kunde cyckla iväg istället för att ligga i sängen och svälla. Jag cyklade alltså iväg till skolan, cykeln började dampa ungefär halvvägs så jag kunde inte vända om. När jag kom fram till skolan var mitt hår så jävla fult så jag dog, sen gick jag in i klassrummet och PANG då skulle vi redovisa ett arbete viv haft om olika könsroller i reklam. Det gick sådär, med tanke på att om jag hade blundat hade jag nog somnat på fläcken så är jag nöjd.Senare hade vi ett skoltidningsmöte som spårade ur som vanligt, men vi kom fram till mycket vettigt ändå, ska bli nice. Sen hade vi rörlig bild och då började helvetet. Jag har aldrig suttit i After Effects, och nu ska vi helt utan genomgång kunna använda det.

Ni som känner mig lite halvdant iallafall vet om att jag "wear my nerves on my sleeve" alltså kan jag få dampryck när saker inte går som jag vill. Hela den lektionen bestod av saker som inte gick som jag ville. Lika med en Malin som sitter och ömsom gråter, ömsom skrattar som fan. Härliga härliga hormoner, gotta love 'em.

När jag och Louise klev utanför dörren på väg hem från skolan upplevde jag något som väldigt väl kan sammanfatta min dag kort. Ni vet när det är kallt ute trots att solen skiner? Den känslan beskriver väldigt exakt hur jag kände mig idag.

Tack och lov att imorgon är en ny dag.