Exemplarisk förebild.

Kan precis ha hittat världens bästa stavning av schizofreni, hos allas våran jubelidiot Kissie (hur fan ser hon ut nu förtiden egentligen?!?!?! Man blir ju mörkrädd!), nämligen: skitsofreneri. Stackars lilla rika flicka.

The backin' up song.

Det bästa som hänt mig.

Insikt.

Jag umgås inte med folk om det inte är fest som gäller.
Går det inte att umgås med mig nykter?

Paprika

Lika?

Red head.

Nu har jag gjort något jag tjatat om i typ fyra års tid att jag ska göra.
Jag är helt röd i håret. Och det blev nog bra!

Operation och pizzabullar.

Halloj där hemma i stugorna, nu sitter jag vid min ma och pa's matbord och väntar på att pizzabullarna jag ställde in nyss ska bli tillräckligt bruna och smaskiga.
Förövrigt blev jag opererad igår. Det var inte så kul. Jag hade lyckats trilla ikull hemma i min lägenhet och landat på svanskotan någon gång i veckan, och nu hade det bildats en superond knöl i svanken. En liten cysta som de fick skära bort medan jag var vaken. Det var jätteskönt och jag skrek inte alls.
Idag haltar jag lite och sitter inte gärna bakåtlutad, men det löser la sig framåt veckan. So kids, trilla inte omkull, det kan gå helt åt helvete.

Böcker

I förra veckan bestämde jag mig för att beställa kurslitteratur, sådär halvvägs in på terminen.
Eftersom jag var så duktig så tänkte jag skämma bort mig själv meeeeeed: EN BOK! Edgar Allan Poes samlade dikter. Vuxenpoäng 5000.

I like you so much better when you're naked.

Oh the clever
things I should say to you
They got stuck somewhere
Stuck between me and you
Oh I'm nervous
I don't know what to do
Light a cigarrette
I only smoke when I'm with you
What the hell do I do this for?
You're just another guy
OK, you're kind of sexy
But you're not really special
But I won't mind
If you take me home
Come on, take me home
I won't mind
if you take off all your clothes
Come on, take them off

GENIALT!!!

FAN vad jag saknar all jävla blip-blopmusik jag lyssnade på förr i tiden. Nu ska tydligen allt låta bra i mina öron. Sitter just nu och tvingar mig själv lyssna på Dunderpatrullen, som kan vara något av de allra fyndigaste(1) banden jag vet, exempel på helt förjävla superfragalisticexpialidocious(2)-KUKBRA låtnamn är:
Klart grabben ska ha en husvagn
Fan vad han skrek när vi åt pizza här sist!
Hela jävla pungen i mun
Klockan klämtar för dig, lejontjock!
Tjejer, innebandy och skotrar
Lyssna nu upp er på dom på ett Spotify nära dig.
Fotnot
(1) Förstörd av grammatiken som jag är så vet jag att det här är helt fel, eftersom fyndig är ett peripheral adjective, och borde istället skrivas som "de allra mest fyndiga banden", MEN DET SKITER JAG I!
(2) superfragalisticexpialidocious är ett av engelskans längsta ord med sina 34 bokstäver och betyder något i stil med "vad man säger när man inte vet vad man ska säga", om man tar ut morpheme för morpheme. Dock förljer det inte engelskans standard vid morphemes då det inte finns mer än ett egentligt morpheme som i detta fall är "super".

Ovisshet.

Jag hatar det här att inte veta vad någon annan känner för mig. Det skulle kunna bli något helt fantastiskt, men jag är för feg för att ta reda på det.