Årets komplimang.

Kommer från mannen, myten, legenden Victor Aronsson.
"Shit jag såg en bild på dig idag för typ ett år sen, och undrade vem kultingen i soffan var, så var det du! Du är tamefan ingen kulting längre!"
Sen att det är samma man som inte inser att man bör ta på sig kalsonger under morgonrocken utomhus och kläckte ur sig detta klockrena i fredags natt kan man ju ifrågasätta om man värderar hans åsikter:
"Malin, vet du att det finns judeguld?.... Om jag träffar en jude så ska jag sno hans guld.... 50 spänn att jag får spö om det är två killar, eller... en kille... även om det är en tjej får jag spö... 50 spänn på att jag får spö någon gång...ZZZZzzzzz"
Klockren grabb!

Älskar mig själv.

Måste bara påpeka hur jävla mycket jag älskar mig själv. Sitter och gettar my buzz on genom att ta en shot varje gång jag sätter mig vid datorn. Börjar redan bli klapp, och de andra har inte ens dykt upp än! Tragikomiskt.
Sen är jag lite betuttad i de här raringarna jag släpade hem från stan idag.

Gammalt men gött.

Åttan. Snyggare kan ingen vara.
Liten skit med mycket, och fint (!) hår.
Bästa bilden, på bästa brudarna.
Liten tjej i nian med sketalångt hår!
Tjej i tvåan på gymnasiet med största flinet.
Två full tjej en midsommar i gymnasiet. Tjena klykan.
Glögg.

You're gonna go far kid

Var har jag dig?! Hatar den här förvirringen, allt spel. Jag vill veta vad du känner, och att jag inte inbillat mig allt...

Vaffödådå?

Jag mår rätt bra nuförtin. I huvudet iaf, kroppen är så sliten som den kan vara efter 2,5 veckors nollning. Rösten är borta sedan igår morse, musklerna jag lyckats fixa är bara gelé, jag har druckit mer öl än vatten.
Dock mår jag gött i huvudet, speciellt efter vinsten i hejaklackstävlingen på Örebrodan, vem säger att man måste ha 200 nollor för att vinna en hejaklackstävling när man kan skrika halsen av sig på 25 pers?, och FAKKIN TEDDYBEARS IGÅR!!!! SKJUT MIG VAD BRA DET VAAAAR! Skäggigt och halvmustaschigt sällskap från gårdagskvällen tills på sena eftermiddagen idag har inte heller suttit helt fel, förutom att den där jäveln tvingade mig GÅ till stan, eftersom han ville gå i regnet. Helt mongo.
Sen säger jag bara :
Nu grönskar det i Corax gäng, nu är de bästa här!
Kom med kom med på vinnarfärd
Nu flaggan högt vi bär!
För vi ska vinna, vi ska ta dom
vi ska hugga huvudet av dom!
Kom med kom med på vinnarfärd
de gröna tar det här!!!