Jag skrattar.

Just det, jag skrattar, om jag kunde skulle jag skratta dig rakt i ansiktet, helst så det stänker saliv rakt i ögonen på dig, så du får rabies. Om man är så ytlig, och på riktigt också, så förtjänar man rabies.

Om du tror att ens framtid beror på hur man klär sig en dag, så är det något gravt fel med dig, i min åsikt. So what om man har på sig älv-vingar en dag när man går i tvåan på gymnasiet, so what om en kille har ett rosafluffigt diadem och so what om man har färgglada raggsockor. Jag skulle hellre rulla mig i löst glitter och ha på mig påfågelsfjädersunderkläder, gå ut på stan, sjungandes These are a few of my favourite things samtidigt som jag hjular, än att ha samma synsätt som dig.

Även om det inte hade rört några av mina närmre vänner, så hade jag reagerat på samma sätt, men nu blir det värre för det är personligt den här gången. Så snälla, snälla, snälla, håll dina åsikter av denna nivå för dig själv, det tjänar du på. Du och dina vänner delar förmodligen den här uppfattningen för ni måste uppenbart ha haft en diskussion om detta, grupprumsväggarna är inte så tunna som ni kanske tror ibland. Men jag säger bara en sak, håll det för dig själv, för ingen vill anställa en ytlig och nedklankande person som låter en sak som självdistans ha inverkan på ens uppfattning om folk.

Tack för mig.

Förresten.

Kvällens oufit. Jag gillar mitt hår så jäkla mycket. Jag gillar dock inte min kropp typ. Alls. Men den jobbar vi på, jag och Dennis.
184171-21

Ursäkta sladdarna.

It must be love.

Åh jag är så förälskad. Att jag vågar skriva detta så publikt är nog för att just nu inte är vid mina sinnens fulla bruk. men jag är så sjukt förälskad i Dennis. Min man. Min kärlek. Jag kan verkligen tänka mig oss till tillsammans om trettio år, men våran gamla katt Shinra, och våra små barn, som då kommer var vuxna, Saga och Vincent. Jag älskar honom så. Han kommer imorron förresten.

Har jag någonsin nämnt vilken Beatlestönt jag är? Verkligen det bästa som finns.

There is no better place to be.

Tjoho, nu tänkte jag dra igång med detta igen. Fast jag kanske just nu skulle skriva mitt engelskaarbete om kanada. menmen, det finns tid till det senare. Idag har det nog inte hänt så mycket nämnvärt. Jag har haft mina gamla glasögon på mig, och ska till optikern idag och kolla min syn för att förhoppningsvis bli friskfförklarad eller få nytt recept på glasögon. De jag använde idag fick jag när jag var elva år gammal så de är en aningens för små.

Jag saknar Dennis som vanligt, fick en så underbart fin ring av honom i födelsedagspresent så det är helt sjukt. En liten guldring med hjärtan med silverkärna, och i tre av hjärtanen sitter det små diamanter. Han är för romantisk. <3

Nej nu ska jag ägna min uppmärksamhet åt mitt lilla arbete, eller ta en rast. Får se vad som kan tänkas vara populärt bland mina vänner jag sitter med. lutar nog åt rast.

Vill ni ha en mysig låt, sök på Gunslinger Girl OP full song på youtube.com, sitter på skolan nu så jag kan inte gå in på youtube och ge er länken. Men gört ändå, även om det är omständigt.

Live long and prosper!

Busringning?

Idag för andra gången har en människa som kallar sig för "mormor" ringt. Förra gången ringde hon och skällde på mig för jag stjäl hennes dotters pengar. "WHAT?!" tänker jag, jag har aldrig tagit något som inte är mitt. Så jag säger att hon förmodligen fått fel nummer och lägger på efter att fått försvara mig ett par minuter.

Idag för ca 4 minuter sen ringde hon igen "Förlåt för jag var så hård mot dig tidigare, är allt bra?" det tar ett tag innan jag kopplar och svarar lite på frågor, sen säger jag "ursäkta men du har nog fått fel nummer"
-"Nej det här är lisas nummer *läser upp* så jag har inte ringt fel."
-"Hon kanske har ett annan nummer än 073 i början?"
-"Nej, det här är Lisas nummer, jag ringde på det här i förra veckan."
-"Det kan du inte ha gjort, för det här är mitt nummer."
-"Ja men då har väl du hennes mobiltelefon då!"
Här lägger jag på.

Just nu ringer morsan runt lite, för om det är en gammal störd tant eller om någon tycker det är ett nöje att busringa om så sjuka saker, så måste det här få ett slut. Om det är busringning så kommer vi polisanmäla, för det är ett lagbrott och jag står inte ut med sån här skit.

Gott nytt år och allt det där!

Hej och gott nytt år på er! Hoppas ni haft det lika otroligt underbart som jag, med min pojkvän och kompisar.

The dowside med lov från skolan är min dygnsrytm, just nu är klockan runt halv fem, och jag är inte ens lite sömnig. Helt sjukt, och skolan börjar i övermorgon. Kommer gå otroligt bra, verkligen. NAAAAAAWT!

Nej jag ska väl lägga mig och spela lite tetris tills jag somnar, tänkte bara uppdatera för jag har varit riktigt dåligt på det på sistone, ajabaja. Imorron, eller ja, senare idag, kommer en lista på mina nyårslöften upp och lite mer bloggande.

Vad hade ni på er på nyår? Jag hade en underbar svart axelbandslös klänning med sidenband längst upp på kansten och runt midjan. Och justja, jag har fått långt hår helt magiskt. :D

Live long and prosper!image20