Sjukling

TJOLAHOPP FET JÄVLA SNOPP!
Spenderade helgen i Oxford och London och det var precis lika fett som jag förväntade mig. I London pågick det en demonstration med 500 000 människor som tågade runt. Vi sprang genom tåget för att kunna nå till Soho. "Följ strömmen!" och det gjorde vi. Polishelikoptrar och polissirener var ett väldigt rofyllande bakgrundsljud. Not. Ida och Kim var inne och kissade på en pub, jag stod ute och rökte i gränden, när det dyker upp 40 huliganer med uppdragna luvor och palestinasjalar över ansiktet med matchande plankor i händerna. Kan påstå att det lilla sparvhjärtat bultade på lite extra då. Kan i och för sig ha varit en nikotinkick, men vad vet jag?

Nu är jag dock sjuk, som väntat efter en liten semester där det dracks mer Guiness än vatten. Det är lite mndre spännande än att befinna sig mitt bland ett gäng huliganer påväg att klottra ner flotta designbutiker och panga hotellfönster med vägskyltar. MEN MEN.  Här kommer en bild: 
Detta är då en pytteliten Christ's Church, där lite ur Harry Potter-filmerna spelats in i Oxford. Det var mest rätt schysst att hänga i parken runt däromkring. Rätt gött väder hade vi också.

Vi har varit borta, så länge att vi minns.

Att gå från en dag till en annan. Att ena dagen hinna umgås med 23 viktiga personer (ja, jag vet, 23!!!) och gå till en dag där man knappt lättar på huvudet från kudden trots att ena höften värker av att ha legat på den hela dagen. Känner mig så ynklig, så hjälplös, så naken och hemsk. Finns nog ingen annan känsla som jag hatar så mycket.
Då ställer jag mig själv frågan: Klarar du inte av att vara ensam en endaste dag ditt lilla patetiska äckel? Svaret blir nej. När jag är ensam så tänker jag. När jag säger tänker så är det något negativt. Jag minns. Jag saknar.

Jag grät idag. En tår. Det är så mycket det någonsin kommer. Tragiskt att känna sig som en japansk tsunami på insidan men att bara kunna släppa ut en liten tår genom dammluckorna. Darn this exterior som jag byggt upp de senaste två åren. Ska det vara så ska det fan vara. Dags att ta tag i saken.

Behåll din illusion - tvångstankar.

händelserik dag

Idag har fröken Torstensson hunnit med att:
  • Jobba
  • Fika hos storebror som fyllt år
  • Vara hos min absoluta bästis som jag älskar mest i hela vida världen, Louise, som också fyllt år, jävla bra planering där tycker jag.
  • Festa med jobbet, inklusive tävlingar där jag kammade hem Buzz Quiz World och Dead Space 2
  • Möta upp finingar på Stallyktan

Allt detta, förutom jobbet, efter klockan 1500. Nu ska det smaskas pizza och sova tills jag vaknar av mig själv. Mobilen stängs av.
Något sliten och aspackad Mallan-trallan.

Dagens

Låt: Idag får det bli Miss Li's hela nya skiva: Beats and Bruises
Skojsighet: Blivit kallad både söt och sexy lips. Bästa arbetskompisarna.
Jobbiga: Gnol i huvudet.
Överraskning: Trodde jag missat bussen hem, gick runt hörnet på Krämaren och där stod den och väntade på mig, lyckades även åka på en två dagar gammal smsbiljett.
Trälighet: Tjöck.
Här har ni en bild på mig, som kollar i kors för första och sista gången, och en sockerärta. Håll till godo!

Dagens grejor

Låt: Så Jävla Bra - Lillasyster
Skojsighet: En blind kille körde ner sin käpp i mitt stövelskaft.
Jobbiga: Jag missade föreläsningen i morse och saknar en kär vän.
Överraskning: Testade på att smaka Sourcream and Onionsyrsor och Cheddarlarver. Smakade torrt.
Trälighet: Hade helst inte sovit ensam.

Dagens, i flera varianter.

Låt: The candy Song med Masters of Reality.
Skojsighet: Marcus säger "Åh, imorgon ska jag attackbajsa på handikapptoan!" Sekunden efter kommer en brud runt hörnet med sin lilla chihuahua och råglor på honom.
Jobbiga: Slakten som Boss-David utförde på oss på gymmet. 3 timmars muskelköra. Usch.
Överraskning: Att min cykel som stått på väster, utomhus, över vintern fortfarande var körduglig, behövde inte ens pumpa'n!
Trälighet: All mat smakar bajs.

Korn - Oildale (Leave Me Alone)


Why don't you just leave me alone?
My hearts gonna break from the fall!
Holding on to petty things!
Feeling all the hate it brings!
Why don't you just leave me alone!

What a Puss, think you're soo tough.
I take this shit
All i had was, lovin' me...
It was soo good, but that wasn't enough
YOU RIPPED THAT AWAY-AY!!


OH THIS IS IT!
OH FUCK! HYPOCRITE
ALL THE BULLSHIT...
YOU TOOK FROM ME!!??


YOUR SUCH A PIECE OF SHIT
NOTHIN' BUT HERETIC
SUCKIN' THE LIFE OUT OF ME!!

...FUCKER YOUR GONE WITHOUT ME!!

fast jag är glad. 
Titta: en smiley --> :)

Klockan 0600 en lördagmorgon.

Vaknar 0600.
Inser att Photoshop CS5-nedladdningen blivit klar under natten.
Blir som ett barn på julafton.
Kan förhoppningsvis somna om.

Vilohelg.

Jag behöver åka hem till mamma och pappa och ladda batterierna. Så det tänker jag göra imorgon.

De senaste två nätterna har spenderats i studion på universitetet. Jag har bara suttit och glott, ritat lite och mest varit till besvär för Marcus, men han har varit guld värd och dragits med mig trots att han haft fullt upp där.

Förutom insikten att jag inte varit hemma på hela året, så har jag en gnolande känsla av att något hemskt kommer hända när som helst. Det gör ont i mitt hjärta. Därför drar jag ifrån allt och tänker blunda för alla problem i helgen.

Stop cracking up.

Modebloggstime.
Världens bästa läppglans/-balsam/-mirakel.
Stop cracking up från Anatomicals.
Tror det bästa med det förutom att det funkar mot vilka vinterspruckna läppar som helst, är texten på tuben:
Dryness and soreness make your lips want to climb your face and throw themselves off a high forehead? Then give them therapy in a tube with this soothing balm. Not made in a lab containing nuts.
Och som kronan på verket, deras slogan: We only want you for your body.

Det ska ju vara roligt också.

I hope that I don't fall in love with you


Studieteknik

Det där med studieteknik är verkligen inte min starka sida. Imorgon vankas det opponering på PM, jag har bara läst två rader av PM:et jag ska opponera. Tog mig en powernap på tre timmar istället. DÄRFÖR är det grymt med en vän med ett magiskt universitetskort som funkar in till studion. Där ska jag sätta mig och plugga snart, medans krabben ska mixa musik. Blir väl antagligen till att slagga där med, men då har jag iaf det struket från min Bucket list. Sova på Uni. Det ni.
Dessutom har jag gjort så pass många opponeringar nu så jag är fan inte ens orolig över vad de kommer att ha att säga om vårt PM. Blir säkert stensågade, men men. Inget att göra åt saken nu.
Jag har ett fräckt blått nytt nagellack med. Fint skareva!

När man inte har något att säga.

Jag har en stor saknad i mitt liv som jag försöker fylla med helt fel saker. Den saknaden kommer aldrig gå över, och aldig kunna fyllas med något jävla kasst substitut. 

På en helt annan nivå så är jag helt jävla dum i huvudet. Finns något där åt mig som är så säkert, och därmed trist. Jag är ute efter det jag inte får, som inte vill ha mig. Så fantastiskt dumt.