R.I.P Steve Jobs.

Det är få gånger jag faktiskt reagerar på när kända människor går bort. Har inte känt någon som helst anknytning till dom och därmed inte orkat ödsla energi på det. Nu däremot har Steve Jobs, grundaren av Apple, gått bort 56 år gammal på grund av cancer. En av vår tids största visionärer och entreprenörer. Utan honom skulle jag inte via min iPhone kunna lyssna på musik 24/7 eller ha konstant uppkoppling till världen.
Som person verkade han ha en verklighetsförankring utöver det vanliga hos världskända it-utvecklare.

Jag vet att min bror såg upp till Jobs något så otroligt, och att Jobs fick chansen att vandra på denna jord 30 år mer än min bror är inget jag missunnar honom, utan något han förtjänat då han kommit från ingenstans och förtjänat all den uppskattning han fått. Hard work pays off, and cancer is a bitch.

Härmed vill jag bara påminna er om att man kan dö som en 98åring, en 56åring eller 26åring. Se nu för fan till att ta vara på den tiden ni har. Låt inga pessitesser ta överhanden, gå inte och var gnidna över att folk inte hör av sig, så länge man vet var man har folk finns de alltid där, gör det mesta av er potential och se för fan till att göra det mesta av livet, man vet aldrig när det kan ta slut.
Steve Jobs 1955-2011

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback